Nieuws & publicaties

12-01-2023

Op donderdag 12-01-2023 is de eerste LEAPfROG kick-off bijeenkomst georganiseerd. Het was ontzettend leerzaam en we zijn erg blij met de hoge opkomst en interesse voor het project vanuit diverse groepen waaronder: (huis)artsen, patiënten, apothekers, bedrijven, regulerende instanties en onderzoekers. Alle adviezen nemen we mee in onze plannen voor een verhoogde kans dat de LEAPfROG resultaten daadwerkelijk impact zullen hebben.

01-11-2022

Vandaag start ons onderzoeksproject LEAPfROG officieel!


Over LEAPfROG

LEAPfROG is een wetenschappelijk onderzoek naar de meerwaarde van machine learning en big-data voor het optimaliseren van farmacotherapie uitkomsten bij patiënten met multimorbiditeit. LEAPfROG is een private-publieke samenwerkingsverband tussen Amsterdam UMC, Vrije Universiteit, Open Universiteit en acht private partners. LEAPfROG wordt voor 70% gefinancierd door NWO. De private-partijen co-financieren het project voor 30%.

Contact

Voor meer informatie over LEAPfROG of de andere projecten binnen pharmacoinformaticslab, kunt u contact opnemen met dr. Joanna Klopotowska via:

pil@amsterdamumc.nl